www.station20.eu
Valutaer:
vetement pas cher,t shirt pas cher,chemise homme pas cher,robe femme pas cher,magasin de vetement
Forside ::  Privatliv

Privatliv


Vi bekymrer sig om privatlivets fred for vores gæster. Vores mål er at give den bedste shopping oplevelse for vores gæster som muligt, og vi stræber efter at opnå præstation Det mål gennem vores internet shopping oplevelse. Vi indsamler kundeoplysninger til at forbedre din shopping oplevelse.

Generelt Browsing

Vi samler navigations oplysninger om, hvor vores besøgende gå på vores hjemmeside og information om de tekniske virkningsgrader på vores hjemmeside og tjenester (dvs. tid til at forbinde til vores hjemmeside, tid til at hente sider). Disse oplysninger giver os mulighed for at se områder af qui vi mest besøgte og hjælper os til bedre at forstå vores gæsters oplevelse på hjemmesiden. Dette hjælper os til at forbedre kvaliteten af ​​vores besøgendes online shopping erfaringer ved erkendelse og levere flere af de funktioner, tjenester og produkter vores besøgende foretrækker. I processen med at indsamle navigations oplysninger, ikke-personligt identificerbare oplysninger (dvs. domænenavn typen browserversion af tjenesteudbyderen og IP-adresse) Kan filen Managed qui vil give oplysninger om en besøgendes brug af vores hjemmeside (såsom tidspunktet for en besøgendes sidste besøg til en side er vores hjemmeside).

Hvis du annullerer en ordre eller ikke gennemføre en ordre, vi indsamler og brug kan enhver e-mail-adresse eller andre oplysninger-have at du har indtastet Vi vil indsamle og bruge det, hvis du havde gennemført en ordre. For eksempel, hvis du handler hjemmesiden og forlade hjemmesiden uden at gennemføre din ordre, følger vi op til maj med en påmindelse e-mail.

Indsamling, brug og videregivelse af personlige oplysninger

Vi indsamler oplysninger fra dig, qui, du giver os på denne hjemmeside, når du passer les eller opdatere en konto, indtast et lotteri, deltage i en undersøgelse, shoppe online eller oprette eller sende en ønskeseddel. Kategorier af oplysninger omfatter navnet på den fil Managed, adresse, e-mailadresse, modtagerens email-adresse, telefonnummer, kreditkortoplysninger og beskeder, du opretter. Denne information bruges til at aktivere hjemmesiden til at levere produkter, som du-har bestilt, til at opfylde anmodninger, du-har skabt, til at kontakte dig eller modtager (e) i tilfælde af ordre eller levering Vanskeligheder, til kontrol, til sponds på dine henvendelser og til at levere tjenester og informationer om vores produkter eller hjemmeside til dig. Vi bruger tredjeparts hjælpe os Give tjenester, såsom behandling af betalinger, overvåge website aktivitet, gennemføre undersøgelser, Vedligeholdelse af vores database, administrere og lokalisering e-mails, og bistå i Administrationen konkurrencer.

Tilbage
Copyright © 2017 www.station20.eu