www.station20.eu
Valutaer:
vetement pas cher,t shirt pas cher,chemise homme pas cher,robe femme pas cher,magasin de vetement
Forside ::  Retur og udskiftning

Retur og udskiftning


Levering til hele verden! INGEN Håndtering Fee, ingen skat!

Når du får øje på din ordre ved at klikke tæt på knappen "bestilling", vil du se ordrebekræftelsen side og en e-mail med dit ordrenummer vil blive sendt til dig. Hvis du ikke modtager bekræftelses e-mail, så kontakt os via e-mail eller kontakte os via live chat med en mode specialist.

Alle succesfulde ordrer vil blive leveret inden 24-36 timer, når din ordre er-blevet afsendt, vil vores kundeservice sende dig en e-mail-dans le næste 48 timer Afspejler din ordre tracking nummer.

Shipping Agents

Vi plejer at bruge DHL, EMS, UPS eller FedEx til at levere dine emner, lige til din dør.

EMS

Den internationale Express Mail Service, er en særlig posttjenester danes af postvæsener i de lande og regioner i verden, hvor EMS poster nyde særbehandling af Post, Told og flyselskaber. Med den høje hastighed og høj kvalitet, EMS Sender for kunderne det presserende behov for breve, dokumenter, bank regninger, prøver og gods. I mellemtiden, det giver elementer sporing og nummeroplysningstjenester ved forskellige måder. Desuden tilbyder EMS udvidet Nogle tjenester såsom agent for at erklære, emballage og forsikring.

I dag er Kina Post International EMS har service- etableret forbindelser med mere end 200 lande og regioner i verden.

UPS

Grundlagt i 1907 som en budbringer selskab i USA, ER UPS vokset til en $ 49,7 billioner Klart selskab ved at fokusere på målet om Aktivering handel i hele verden. I dag UPS er en global virksomhed med en af ​​de mest beundrede reconnu og brands i verden. Det er blevet verdens største selskab inden for pakkedistribution og en global leverandør af transport og logistikydelser Specialiseret førende. Hver dag, UPS styrer strømmen af ​​varer, fonde, og oplysninger i mere end 200 lande og områder over hele verden.

DHL

Grundlagt i San Francisco næsten 40 år siden af ​​3 spirende iværksættere - Adrian Dalsey, Larry Hillblom og Robert Lynn - DHL har fortsat med at udvide med en fænomenal hastighed. I dag er det står højt som det globale marked leder af den internationale udtrykke og logistikbranchen.
DHLs internationale netværk forbinder mere end 220 lande og områder over hele verden og 300.000 medarbejdere nogle medarbejdere. Aussi DHL tilbyder enestående ekspertise i udtrykkelige luft- og søfragt, landtransport, kontrakt logistikløsninger såvel som internationale email-tjenester.

TNT

Er i færd med at overføre dokumenter, pakker, pakker og fragt over hele verden. Gennem to divisioner, Mail og Express, TNT opfanger, transport, skæbne, håndtere og opbevare pakker i over 200 lande - og TNT medarbejdere omkring 161.500 mennesker, at gøre det muligt for os at opfylde vores kunders behov. TNT er andel af det globale transport og distribution industri - en stor industri Anslået at være værd omkring 3.500 billioner dollars. TNT er stærkt engageret i samfundsansvar - Det var Officielle først i Dow Jones Sustainability Index i 2007 og 2008.

Levering information

Gør sure Anmeldelser ind til en ret leveringsadresse er betydelig vital Når du placerer en ordre, samt telefonnummer og e-mailadresse. Vores firma kan ikke være ansvarlige for genoverførsel, hvis du Givet os med forkert leveringsadresse år.

Spor din ordre

Når ordren er afsendt, vil et tracking nummer blive sendt til dig. Følg anvisningerne på e-mail for at spore din pakke. Med denne tracking nummer, kan du spore status for dine elementer fra den tid din ordre forlader vores lager til den tid, det ankommer til din dør!

Tilpasset

Du behøver ikke at bekymre sig om, hvorvidt pakken kan passere den brugerdefinerede succes. Vi samarbejder med rederiet til at hjælpe kunder færdig brugerdefinerede procedurer. Og du normalt ikke behøver at betale skat. Hidtil har det Toldangivelse procentdel af vores produkter atteint 100%.

Forsendelse til alternative adresser

I et forsøg på at forhindre forebyggelse svigagtige ordrer, kræver vi alle første gang ordrer til levering til det kreditkort faktureringsadresse. På grund af den form for online-transaktioner, er det ikke muligt for os at udføre ansigt-til-ansigt verifikation af oplysningerne. Vi tillader Enhver efterfølgende for at sende til en anden adresse. Hvis du har brug for din første gang ordre sendt til en anden adresse, bedes du kontakte dit kreditkortselskab og avez la alternativ leveringsadresse tilføjet som en autoriseret 'Ship To' adresse verifikation for vores praktiske formål.

Tilbage
Copyright © 2017 www.station20.eu